Oscar & Jane x  Marieke Elsinga

Ons motto van de collectie is MIX en MATCH. Printjes en pakjes, rokken en jurken, lekker speels en easy te dragen en te combineren met elkaar. 

En Ja Hoor, Marieke Elsinga is het nieuwe gezicht van de Summer collectie 2020 van Oscar & Jane!

Summer Drop 2020 finally is there! 

Wij zijn super enthousiast om het nieuwe avontuur aan te gaan met Marieke. Speels, sexy en stralend, een perfecte match met Oscar & Jane. De collectie van Oscar & Jane is klein en overzichtelijk. Alle items zijn goed op elkaar afgestemd en perfect voor mix & Match, kenmerkend hierin de kleurrijke prints die we zelf ontwerpen. Ook werken we gedurende het hele productie- en verkoopproces op een duurzame manier zoveel mogelijk met natuurlijke stoffen.

Volgens Marieke is Oscar & Jane een heel tof merk dat ze de afgelopen jaren al bij veel verschillende vrouwen heeft gezien en Marieke droeg het zelf ook al vanaf het begin. Ze vindt het te gek om nu het gezicht te zijn dit seizoen van Oscar & Jane. Ze heeft veel geleerd van hoe zo'n creatief proces werkt om een merk te ontwikkelen, van het bekijken van stoffen, kiezen van prints, doorpassen van verschillende modellen tot de fotoshoot. Ze is enorm trots op haar eerste collectie en dat zijn wij ook. Heel veel shop plezier met deze Oscar & Jane by Marieke Elsinga Summer Collectie.

Enjoy the Summer, Stay tuned and safe. Pas op jezelf en vooral ook op elkaar

Kusje Team Oscar & Jane