Welkom bij de Drop Winter 2020 van Oscar & Jane x Marieke Elsinga.

IT'S TIME TO COLOUR UP YOUR LIFE!

Ons motto van de collectie is MIX en MATCH. Printjes en pakjes, rokken en jurken, lekker speels en easy te dragen en te combineren met elkaar.

De dagen worden kouder en korter dus voor iedereen de hoogste tijd om keer in onze levens te gaan brengen! Samen met Marieke hebben we de afgelopen maanden hard gewerkt aan deze super coole winter collectie waarmee jij deze grijze maanden zeker goed door gaat komen.

 

een collectie met nieuwe prints en knallende kleuren zie je hier nu online staan in onze shop! Van lange rokken tot jurken en truien waarmee jij de herfst en winter ready bent. En zoals je gewend bent kan je alles weer op en top met elkaar mixen en matchen. Wat kies jij deze keer?


Wij zijn nog steeds super enthousiast om het Oscar & Jane avontuur te continueren met Marieke. Speels, sexy en stralend, een perfecte match met Oscar & Jane. De collectie van Oscar & Jane is klein, overzichtelijk en exclusief. Alle items zijn goed op elkaar afgestemd en perfect voor mix & Match, kenmerkend hierin de kleurrijke prints die we zelf ontwerpen. Ook werken we gedurende het hele productie- en verkoopproces op een duurzame manier zoveel mogelijk met natuurlijke stoffen en kleine drops. Wees er snel bij want Op = Op.


Enjoy the Winter, Stay tuned and safe. Pas op jezelf en vooral ook op elkaar

Kusje Team Oscar & Jane