Ons motto van de collectie is MIX en MATCH. Printjes en pakjes, rokken en jurken, lekker speels en easy te dragen en te combineren met elkaar.

En hier alweer de 2de collectie van Marieke Elsinga, de Fall Indian Summer collectie. Fall Indian Summer 2020 is here!


Wij zijn nog steeds super enthousiast om het Oscar & Jane avontuur te continueren met Marieke. Speels, sexy en stralend, een perfecte match met Oscar & Jane. De collectie van Oscar & Jane is klein, overzichtelijk en exclusief. Alle items zijn goed op elkaar afgestemd en perfect voor mix & Match, kenmerkend hierin de kleurrijke prints die we zelf ontwerpen. Ook werken we gedurende het hele productie- en verkoopproces op een duurzame manier zoveel mogelijk met natuurlijke stoffen.

Volgens Marieke is Oscar & Jane een heel tof merk dat ze de afgelopen jaren al bij veel verschillende vrouwen heeft gezien en Marieke droeg het zelf ook al vanaf het begin. Omdat haar 1ste zomer collectie zo’n succes was, komt ze nu met deze 2de collectie uit. Op basis van de best sellers van afgelopen collectie hebben we deze Fall 2020 Oscar & Jane drop gemaakt. Het was weer super leuk om met Marieke te werken met als resultaat weer deze prachtige collectie. We zijn er allemaal weer trots op en hopelijk jullie ook. Heel veel shop plezier met deze Oscar & Jane by Marieke Elsinga Fall Collectie.

Enjoy the Indian Fall, Stay tuned and safe. Pas op jezelf en vooral ook op elkaar

Kusje Team Oscar & Jane